07.11.2017 - Postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usług gastronomicznych w terminie 20 listopada 2017 r. dla gości XI Ogólnopolskiego Sympozjum i warsztatów dla Organistów.
Wrocław, 7 listopada 2017 r.
Akademia Muzyczna im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu ogłasza postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usług gastronomicznych w terminie 20 listopada 2017 r. dla gości XI Ogólnopolskiego Sympozjum i warsztatów dla Organistów.
Szczegóły dotyczące usługi:
- Kolacja w terminie 20 listopada 2017 r.
- Rezerwację stolika dla max. 20 osób w terminie 20 listopada 2017 r. w godzinach 20.00-22.00.
- Kolacja składająca się z drugiego dania, deseru, kawy i herbaty.
- Restauracja musi się znajdować w bliskiej okolicy pl. Dominikańskiego.
- Cena usługi dla jednej osoby nie może przekroczyć 50 zł brutto.
- Wraz z ofertą Wykonawca musi przedłożyć proponowane menu.
- Kryteria oceny ofert:
Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o następujące kryteria i ich znaczenie:
Lp |
Kryterium |
Znaczenie procentowe kryterium |
Maksymalna ilość punktów jakie może otrzymać oferta za dane kryterium |
1. |
Cena ( C ) |
50% |
50 punktów |
2. |
Odległość (O) |
40% |
40 punktów |
3. |
Menu (M) |
10% |
10 punktów |
1) Sposób obliczenia kryterium ceny „C”;
Maksymalną ilość punktów otrzyma oferta o najniższej cenie, pozostałe proporcjonalnie mniej, obliczone według wzoru:
Cmin
C = --------- x 100 x 50%
CB
C – wartość punktowa ceny
Cmin – cena najniższa spośród wszystkich ofert
CB – cena badanej oferty
2) W przypadku kryterium „odległość” „O” (zamawiający sprawdzi odległość od swojej siedziby wg Map Google)
Maksymalną ilość punktów otrzyma oferta z najbliższa lokalizacją, pozostałe proporcjonalnie mniej, obliczone według wzoru:
Odległość min
O = ---------------------------------------- x 100 x 40%
Odległość w ofercie badanej
3) W przypadku kryterium „menu” „M” punkty będą przyznawane za zaproponowane menu – jego skład, estetykę i kompozycję serwowanych potraw na podstawie załączonego menu i przedstawionej dokumentacji zdjęciowej (portfolio). Minimalna liczba punktów możliwych do uzyskania w kryterium „menu” wynosi 0 natomiast maksymalna to 10 punktów.
- Zamawiający dokona wyboru oferty stanowiącej najkorzystniejszy bilans ww. kryteriów.
- Oferty należy składać w formie elektronicznej na adres: karolina.mazurkiewicz@amuz.wroc.pl do dnia 13 listopada 2017 r. do godz 15.00
- Wycenę należy podać jako kwotę brutto.
- Forma udzielenia zamówienia: zlecenie
- Zamawiający zastrzega sobie prawa do odstąpienia od przeprowadzenia postępowania, do zamknięcia postępowania bez dokonania wyboru oferty oraz do unieważnienia postępowania w części lub w całości bez podania przyczyny.
Postępowanie o udzielenie niniejszego zamówienia prowadzone jest zgodnie z obowiązującym w Akademii Muzycznej im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu – Regulaminem udzielania zamówień publicznych o wartości nieprzekraczającej kwoty wskazanej w art. 4 ust. 8 oraz art. 4d ust. 1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2015 r. poz. 2164 z późn. zm.).