21.03.2018 - Postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usługi cateringowej w dniu 10 kwietnia 2018 r.
Wrocław, 21 marca 2018 r.
Akademia Muzyczna im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu ogłasza postępowanie na wykonanie Wykonawcy usługi cateringowej w dniu 10 kwietnia 2018 r., organizowanej w ramach Kolegium Prorektorów.
Szczegóły dotyczące usługi:
- Usługa Cateringowa w dniu 10 kwietnia 2018 r. dla 20 osób.
- Cena usługi dla jednej osoby nie może przekroczyć 50 zł brutto.
- Cena obejmuje: menu cateringu (przekąski, kanapeczki bankietowe, 2 sałatki, pieczywo, ciasto, kawa, herbata, napoje zimne, mleko, woda, soki, napoje, owoce, cytryna, cukier) dowóz, dekorację stołu szwedzkiego. Usługa jest bez obsługi kelnerskiej.
- Wraz z ofertą Wykonawca musi przedłożyć proponowane menu.
- Kryteria oceny ofert:
Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o następujące kryteria i ich znaczenie:
Lp. | Kryterium |
Znaczenie procentowe kryterium |
Maksymalna ilość punktów jakie może otrzymać oferta za dane kryterium |
1. | Cena (C) | 50% | 50 punktów |
2. | Doświadczenie 1 (D1) | 10% | 10 punktów |
3. | Doświadczenie 2 (D2) | 10% | 10 punktów |
4. | Menu (M) | 30% | 30 punktów |
1) Sposób obliczenia kryterium ceny "C":
Maksymalną ilość punktów otrzyma oferta o najniższej cenie, pozostałe proporcjonalnie mniej, obliczone według wzoru:
Cmin
C = --------- x75% x100
CB
C – wartość punktowa ceny
Cmin – cena najniższa spośród wszystkich ofert
CB – cena badanej oferty
2) W przypadku kryterium doświadczenia 1 "D" - Wykonawca powinien wykazać (w zał. nr 1 do zapytania), realizację w ciągu ostatnich 3 lat (a w przypadku, gdy okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie), licząc wstecz od dnia upływu terminu składania ofert, minimum 3 usług cateringowych dla przynajmniej 50 osób.
Punkty w kryterium "doswiadczenie 1" będą przyznawane nastepujaco:
0 wykonanych lub/i wykonywanych usług - 0 pkt
3 wykonywane usługi - 2 pkt
4 wykonane usługi - 4 pkt
5 wykonanych usługi - 6 pkt
6 wykonanych usług - 8 pkt
7 lub więcej wykonanych usług - 8 pkt
3) W przypadku kryterium "doświadczenie 2" "D 2" - punkty będą przyznawane Wykonawcy na podstawie długości istnienia na rynku i świadczenia usług w branży cateringowej:
Od 3 lat do 4 lat - 2 punkty;
Od 5 lat do 6 lat - 4 punktów;
Od 7 lat do 8 lat - 6 punktów;
Od 9 lat do 10 lat - 8 punktów;
Od 10 lat - 10 punktów
4) W przypadku kryterium "menu" "M" punkty będą przyznawane za zaproponowane koncepcje i zróżnicowane menu. Zamawiający będze oceniał różnorodność, wagę, objętość, ilość, zaproponowanego menu, które będzie stanowiło załącznik do oferty. Minimalna liczba punktów możliwa do uzyskania w kryterium "menu" wynosi 0 natomiast maksymalna to 30 punktów.
6. Zamawiający dokona wyboru oferty stanowiącej najkorzystniejszy bilans ww. kryteriów.
7. Oferty należy składać w formie elektronicznej na adres: justyna.milosz-konopacka@amuz.wroc.pl do dnia 27 marca 2018 r. do godz. 12.00
8. Wycenę należy podać jako kwotę brutto.
9. Forma udzielenia zamówienia: zlecenie
10, Zamawiający zastrzega sobie prawa do odstąpienia od przeprowadzenia postępowania, do zamknięcia postepowania bez dokonania wyboru oferty oraz do unieważnienia postepowania w części lub w całości bez popdania przyczyny.
Postępowanie o udzielenie niniejszego zamówienia prowadzone jest zgodnie z obowiązującym w Akademii Muzycznej im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu - Regulaminem udzielania zamówień publicznych o wartości nieprzekraczającej kwoty wskazanej w art. 4 ust. 8 oraz art. 4d ust. 1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579).