Przejdź do treści strony Przejdź do menu Przejdź wyszukiwarki Przejdź do mapy biuletynu
Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
Reset:
Lektor:

06.04.2018 - Postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usługi gastronomicznej w terminie 16 maja 2018 r. dla gości VII Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Karol Lipiński – życie, działalność, epoka”.

JPEG06.04.2018 - Postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usługi gastronomicznej w terminie 16 maja 2018 r. dla gości VII Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Karol Lipiński – życie, działalność, epoka”._1 (58,97KB)
JPEG06.04.2018 - Postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usługi gastronomicznej w terminie 16 maja 2018 r. dla gości VII Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Karol Lipiński – życie, działalność, epoka”._2 (38,49KB)
 

Wrocław, 6 kwietnia 2018 r.

 

Akademia Muzyczna im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu ogłasza postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usługi gastronomicznej w terminie 16 maja 2018 r. dla gości VII Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Karol Lipiński – życie, działalność, epoka”.

 

Szczegóły  dotyczące usługi:

  1. Obiady w terminie 16 maja 2018 r..
  2. Cena usługi dla jednej osoby nie może przekroczyć 30 zł brutto.
  3. Rezerwację stolika dla 18 osób w terminie 16 maja 2018 r. w godzinach 14.00-16.00.
  4. Obiad 2-daniowy (zupa, drugie danie, kawa, herbata).
  5. Alternatywne menu dla wegetarian w cenie.
  6. Wraz z ofertą Wykonawca musi przedłożyć proponowane menu.
  7. Kryteria oceny ofert:

Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o następujące kryteria i ich znaczenie:

Lp

Kryterium

Znaczenie procentowe kryterium

Maksymalna ilość punktów jakie może otrzymać oferta za dane kryterium

1.

Cena (C)

40%

40 punktów

2.

Odległość (O)

20%

20 punktów

3.

Menu (M)

40%

40 punktów

 

 

1) Sposób obliczenia kryterium ceny „C”;

Maksymalną ilość punktów otrzyma oferta o najniższej cenie, pozostałe proporcjonalnie mniej, obliczone według wzoru: 

        Cmin

C = --------- x 100 x 40%

          CB

C – wartość punktowa ceny

Cmin – cena najniższa spośród wszystkich ofert

CB – cena badanej oferty

 

2) W przypadku kryterium „odległość” „O” (zamawiający sprawdzi odległość od swojej siedziby wg Map Google)

Maksymalną ilość punktów otrzyma oferta z najbliższa lokalizacją, pozostałe proporcjonalnie mniej, obliczone według wzoru: 

 

                                                         Odległość min

O = ---------------------------------------- x 100 x 20%

                                             Odległość w ofercie badanej

 

 

3) W przypadku kryterium „menu” „M” punkty będą przyznawane za zaproponowane menu – jego skład, estetykę i kompozycję serwowanych potraw na podstawie załączonego menu i przedstawionej dokumentacji zdjęciowej (portfolio). Minimalna liczba punktów możliwych do uzyskania w kryterium „menu” wynosi 0 natomiast maksymalna to 40 punktów.

  1. Zamawiający dokona wyboru oferty stanowiącej najkorzystniejszy bilans ww. kryteriów.
  2. Oferty należy składać w formie elektronicznej na adres: karolina.mazurkiewicz@amuz.wroc.pl do dnia 12 kwietnia 2018 r. do godz. 15.00
  3. Wycenę należy podać jako kwotę brutto.
  4. Forma udzielenia zamówienia: zlecenie
  5. Zamawiający zastrzega sobie prawa do odstąpienia od przeprowadzenia postępowania, do zamknięcia postępowania bez dokonania wyboru oferty oraz do unieważnienia postępowania w części lub w całości bez podania przyczyny.

 

Postępowanie o udzielenie niniejszego zamówienia prowadzone jest zgodnie z obowiązującym w Akademii Muzycznej im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu – Regulaminem udzielania zamówień publicznych o wartości nieprzekraczającej kwoty wskazanej w art. 4 ust. 8 oraz art. 4d ust. 1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579)