06.04.2018 - Postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usługi gastronomicznej w terminie 16 maja 2018 r. dla gości VII Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Karol Lipiński – życie, działalność, epoka”.
06.04.2018 - Postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usługi gastronomicznej w terminie 16 maja 2018 r. dla gości VII Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Karol Lipiński – życie, działalność, epoka”._1 (58,97KB)
06.04.2018 - Postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usługi gastronomicznej w terminie 16 maja 2018 r. dla gości VII Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Karol Lipiński – życie, działalność, epoka”._2 (38,49KB)
Wrocław, 6 kwietnia 2018 r.
Akademia Muzyczna im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu ogłasza postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usługi gastronomicznej w terminie 16 maja 2018 r. dla gości VII Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Karol Lipiński – życie, działalność, epoka”.
Szczegóły dotyczące usługi:
- Obiady w terminie 16 maja 2018 r..
- Cena usługi dla jednej osoby nie może przekroczyć 30 zł brutto.
- Rezerwację stolika dla 18 osób w terminie 16 maja 2018 r. w godzinach 14.00-16.00.
- Obiad 2-daniowy (zupa, drugie danie, kawa, herbata).
- Alternatywne menu dla wegetarian w cenie.
- Wraz z ofertą Wykonawca musi przedłożyć proponowane menu.
- Kryteria oceny ofert:
Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o następujące kryteria i ich znaczenie:
Lp |
Kryterium |
Znaczenie procentowe kryterium |
Maksymalna ilość punktów jakie może otrzymać oferta za dane kryterium |
1. |
Cena (C) |
40% |
40 punktów |
2. |
Odległość (O) |
20% |
20 punktów |
3. |
Menu (M) |
40% |
40 punktów |
1) Sposób obliczenia kryterium ceny „C”;
Maksymalną ilość punktów otrzyma oferta o najniższej cenie, pozostałe proporcjonalnie mniej, obliczone według wzoru:
Cmin
C = --------- x 100 x 40%
CB
C – wartość punktowa ceny
Cmin – cena najniższa spośród wszystkich ofert
CB – cena badanej oferty
2) W przypadku kryterium „odległość” „O” (zamawiający sprawdzi odległość od swojej siedziby wg Map Google)
Maksymalną ilość punktów otrzyma oferta z najbliższa lokalizacją, pozostałe proporcjonalnie mniej, obliczone według wzoru:
Odległość min
O = ---------------------------------------- x 100 x 20%
Odległość w ofercie badanej
3) W przypadku kryterium „menu” „M” punkty będą przyznawane za zaproponowane menu – jego skład, estetykę i kompozycję serwowanych potraw na podstawie załączonego menu i przedstawionej dokumentacji zdjęciowej (portfolio). Minimalna liczba punktów możliwych do uzyskania w kryterium „menu” wynosi 0 natomiast maksymalna to 40 punktów.
- Zamawiający dokona wyboru oferty stanowiącej najkorzystniejszy bilans ww. kryteriów.
- Oferty należy składać w formie elektronicznej na adres: karolina.mazurkiewicz@amuz.wroc.pl do dnia 12 kwietnia 2018 r. do godz. 15.00
- Wycenę należy podać jako kwotę brutto.
- Forma udzielenia zamówienia: zlecenie
- Zamawiający zastrzega sobie prawa do odstąpienia od przeprowadzenia postępowania, do zamknięcia postępowania bez dokonania wyboru oferty oraz do unieważnienia postępowania w części lub w całości bez podania przyczyny.
Postępowanie o udzielenie niniejszego zamówienia prowadzone jest zgodnie z obowiązującym w Akademii Muzycznej im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu – Regulaminem udzielania zamówień publicznych o wartości nieprzekraczającej kwoty wskazanej w art. 4 ust. 8 oraz art. 4d ust. 1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579)