13.02.2019 - Postępowania na wyłonienie Wykonawcy usług noclegowych wraz z usługą wyżywienia restauracyjnego w terminie 17-20 marca 2019 r. dla 5 gości – członków europejskiego panelu akredytacyjnego MusiQuE.
Wrocław, 14.02.2019 r.
Akademia Muzyczna im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu ogłasza postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usług noclegowych wraz z usługą wyżywienia restauracyjnego w terminie 17-20 marca 2019 r. dla 5 gości – członków europejskiego panelu akredytacyjnego MusiQuE.
Szczegóły dotyczące usługi:
- Noclegi w pokojach 1-osobowych (lub 2-osobowych do pojedynczego wykorzystania) w standardzie 3-gwiazdkowym w terminie: 17-20.03.2019.
- Śniadania wliczone w cenę noclegów.
- Obiady i kolacje w restauracji znajdującej się w tym samym budynku, co hotel - dla 5 osób w terminie 17-19.03.2019.
- Zamawiający będzie preferował lokalizację miejsc noclegowych w odległości nie większej niż
500 m od siedziby Akademii (pl. Jana Pawła II nr 2 we Wrocławiu). - Rezerwację stołu dla 5 osób w restauracji na obiady i kolacje w terminie 17-20.03.2019.
- Obiad: 1-daniowy, którego cena nie może przekroczyć 25 zł/1os.
Cena obejmie: drugie danie, napoje (woda gazowana/ niegazowana, soki, herbata, kawa). - Kolacja: ciepły 2-daniowy posiłek, którego cena nie może przekroczyć 35 zł/1os.
Cena obejmie: zupa, 2 danie, napoje (woda gazowana/ niegazowana, soki, herbata, kawa). - Wraz z ofertą Wykonawca zobowiązany jest do podania proponowanego menu – 3 propozycje obiadu i 3 propozycje kolacji (z uwzględnieniem opcji wegetariańskiej).
- Kryteria oceny ofert:
Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o następujące kryteria i ich znaczenie:
Lp |
Kryterium |
Znaczenie procentowe kryterium |
Maksymalna ilość punktów jakie może otrzymać oferta za dane kryterium |
1. |
Cena ( C ) |
50% |
50 punktów |
2. |
Odległość (O) |
30% |
30 punktów |
3. |
Menu (M) |
20% |
20 punktów
|
1) Sposób obliczenia kryterium ceny „C”;
Maksymalną ilość punktów otrzyma oferta o najniższej cenie, pozostałe proporcjonalnie mniej, obliczone według wzoru:
Cmin
C = --------- x 100 x 50%
CB
C – wartość punktowa ceny
Cmin – cena najniższa spośród wszystkich ofert
CB – cena badanej oferty
2) W przypadku kryterium „odległość” „O” (zamawiający sprawdzi odległość od swojej siedziby wg Map Google). Maksymalną ilość punktów otrzyma oferta z najbliższa lokalizacją, pozostałe proporcjonalnie mniej, obliczone według wzoru:
Odległość min
O = ---------------------------------------- x 100 x 30%
Odległość w ofercie badanej
3) W przypadku kryterium „menu” „M” punkty będą przyznawane za zaproponowane koncepcje i zróżnicowane menu. Zamawiający będzie oceniał różnorodność, wagę, objętość, ilość, zaproponowanego menu, które będzie stanowiło załącznik do oferty. Minimalna liczba punktów możliwych do uzyskania w kryterium „menu” wynosi 0 natomiast maksymalna to 20 punktów.
- Zamawiający dokona wyboru oferty stanowiącej najkorzystniejszy bilans ww. kryteriów
- Oferty należy składać w formie elektronicznej na adres:
magdalena.gomula@amuz.wroc.pl do dnia 18 lutego 2019 r. do godz. 15.00
- Wycenę należy podać jako kwotę brutto.
- Forma udzielenia zamówienia: zlecenie.
- Zamawiający zastrzega sobie prawa do odstąpienia od przeprowadzenia postępowania, do zamknięcia postępowania bez dokonania wyboru oferty oraz do unieważnienia postępowania w części lub w całości bez podania przyczyny.
Postępowanie o udzielenie niniejszego zamówienia prowadzone jest zgodnie z obowiązującym w Akademii Muzycznej im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu – Regulaminem udzielania zamówień publicznych o wartości nieprzekraczającej kwoty wskazanej w art. 4 ust. 8 oraz art. 4d ust. 1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2015 r. poz. 2164 z późn. zm.).