15.03.2019 - Postępowania na wyłonienie Wykonawcy usługi cateringowej w dniu 23 marca 2019 r., na potrzeby zjadu absolwentów organizowanego w ramach Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Edukacja Muzyczna. Idee – tendencje – dążenia
Wrocław, 15 marca 2019 r.
Akademia Muzyczna im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu ogłasza postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usługi cateringowej w dniu 23 marca 2019 r., na potrzeby zjazdu absolwentów organizowanego w ramach Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Edukacja Muzyczna. Idee - tendencje – dążenia”.
Szczegóły dotyczące usługi:
- Usługa cateringowa świadczona podczas zjazdu absolwentów w terminie 23 marca 2019 r. dla 25 osób na godzinę 19.00.
- Zamawiający zastrzega sobie możliwość zwiększenia ilości osób dla których będzie świadczona usługa cateringowa.
- Zamawiający najpóźniej na dwa dni przed terminem wykonania usługi poda dokładną liczbę osób.
- Cena za całą usługę nie może przekroczyć 120,00 zł brutto za osobę.
- Cena obejmuje: menu cateringu (minimum: danie ciepłe, zimne przekąski, sałatki, owoce, ciasta, soki, woda mineralna, kawa i herbata z dodatkami) dowóz, dekorację stołu szwedzkiego, zapewnienie zastawy. Cena obejmuje również obsługę kelnerską – przynajmniej 2 osoby na minimum 5 godzin.
- W menu musi znaleźć się część potraw wegetariańskich.
- Wraz z ofertą Wykonawca musi przedłożyć proponowane menu.
- Kryteria oceny ofert:
Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o następujące kryteria i ich znaczenie:
Lp | Kryterium | Znaczenie procentowe kryterium | Maksymalna ilość punktów jakie może otrzymać oferta za dane kryterium |
1. | Cena ( C ) | 50% | 50 punktów |
2. | Doświadczenie 1 (D1) | 10% | 10 punktów |
3. | Doświadczenie 2 (D2) | 10% | 10 punktów |
3. | Menu (M) | 30% | 30 punktów |
1) Sposób obliczenia kryterium ceny „C”;
Maksymalną ilość punktów otrzyma oferta o najniższej cenie, pozostałe proporcjonalnie mniej, obliczone według wzoru:
Cmin
C = --------- x 100 x 50%
CB
C – wartość punktowa ceny
Cmin – cena najniższa spośród wszystkich ofert
CB – cena badanej oferty
2) W przypadku kryterium doświadczenie 1 „D 1” - Wykonawca powinien wykazać (w zał. nr 1 do zapytania), realizację w ciągu ostatnich 3 lat (a w przypadku, gdy okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie), licząc wstecz od dnia upływu terminu składania ofert, minimum 3 usług cateringowych dla przynajmniej 24 osób.
Punkty w kryterium „doświadczenie 1” będą przyznawane następująco:
0 -2 wykonanych usług – 0 pkt
3 wykonane usługi – 2 pkt
4 wykonane usługi – 4 pkt
5 wykonanych usługi – 6 pkt
6 wykonanych usług – 8 pkt
7 lub więcej wykonanych usług – 10 pkt
3) W przypadku kryterium „doświadczenie 2” „D 2” - punkty będą przyznane Wykonawcy na podstawie długości istnienia na rynku i świadczenia usług w branży cateringowej:
Od 3 lat do 4 lat – 2 punkty;
Od 5 lat do 6 lat – 4 punktów;
Od 7 lat do 8 lat – 6 punktów;
Od 9 lat do 10 lat – 8 punktów.
Od 10 lat – 10 punktów
4) W przypadku kryterium „menu” „M” punkty będą przyznawane za zaproponowane koncepcje i zróżnicowane menu. Zamawiający będzie oceniał różnorodność, wagę, objętość, ilość, zaproponowanego menu, które będzie stanowiło załącznik do oferty. Minimalna liczba punktów możliwych do uzyskania w kryterium „menu” wynosi 0 natomiast maksymalna to 30 punktów.
- Zamawiający dokona wyboru oferty stanowiącej najkorzystniejszy bilans ww. kryteriów.
- Oferty należy składać w formie elektronicznej na adres: joanna.polak do dnia 20 marca do godziny 12.00.
- Wycenę należy podać jako kwotę brutto za realizację zamówienia dla 25 osób.
- Oferta powinna zawierać również cenę jednostkową brutto za jedną osobę.
- Forma udzielenia zamówienia: zlecenie
- Zamawiający zastrzega sobie prawa do odstąpienia od przeprowadzenia postępowania, do zamknięcia postępowania bez dokonania wyboru oferty oraz do unieważnienia postępowania w części lub w całości bez podania przyczyny.
Postępowanie o udzielenie niniejszego zamówienia prowadzone jest zgodnie z obowiązującym w Akademii Muzycznej im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu – Regulaminem udzielania zamówień publicznych o wartości nieprzekraczającej kwoty wskazanej w art. 4 ust. 8 oraz art. 4d ust. 1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Załącznik nr 1 do zapytania - Wzór wykazu wykonanych usług
WYKAZ WYKONANYCH USŁUG
Postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usługi cateringowej w dniu 23 marca 2019 r., na potrzeby zjazdu absolwentów organizowanego w ramach Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Edukacja Muzyczna. Idee – tendencje – dążenia”.
ZAMAWIAJĄCY:
Akademia Muzyczna im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu
pl. Jana Pawła II 2
50-043 Wrocław
WYKONAWCA:
Niniejsza oferta zostaje złożona przez:
Lp. |
Nazwa Wykonawcy(ów) |
Adres(y) Wykonawcy(ów) |
|
|
|
wykonałem (wykonaliśmy) następujące usługi w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert / jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie
Lp |
Przedmiot zamówienia USŁUGA CATERINGOWA |
Ilość osób |
Data wykonania (zakończenia) |
Odbiorca (nazwa, adres, nr telefonu do kontaktu) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osoba składająca oświadczenie świadoma jest odpowiedzialności karnej, wynikającej z art. 297 Kodeksu Karnego.
…………….……. (miejscowość), dnia …….…. r. ……………………………
(podpis)