07.11.2019 - Postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usługi gastronomicznej (obiad i kolacja) w terminie 17-23 listopada 2019 r. dla 18 gości - studentów.
Wrocław, 06.11.2019 r.
Akademia Muzyczna im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu ogłasza postępowanie na wyłonienie Wykonawcy usługi gastronomicznej (obiad i kolacja) w terminie 17-23 listopada 2019r. dla 18 gości - studentów.
Szczegóły dotyczące usługi:
- Obiad 1 – daniowy tj.: drugie danie, napoje (woda gazowana/niegazowana, soki, herbata),
w terminie 18-22 listopada 2019 r. dla 18 osób,
w terminie 23 listopad 2019 r. dla 6 osób,
- Kolacja: ciepły posiłek, napoje (woda gazowana/ niegazowana, soki, herbata)
w terminie 17 listopad 2019 r. dla 6 osób,
w terminie 18-22 listopad 2019 r. dla 18 osób,
- Wraz z ofertą Wykonawca zobowiązany jest do przedłożenia proponowanego menu – z uwzględnieniem opcji wegetariańskiej.
- Zamawiający przygotuje opieczętowane talony, na wyżej wymienione wyżywienie i rozprowadzi talony wśród grupy uczestników. Wykonawca będzie wydawał posiłki po okazaniu przez gościa stosownego talonu.
- Kryteria oceny ofert:
Oferty zostaną ocenione przez zamawiającego w oparciu o następujące kryteria i ich znaczenie:
Lp. |
Kryterium |
Znaczenie procentowe kryterium |
Maksymalna ilość punktów jakie możne otrzymać oferta za dane kryterium |
1. |
Cena(C) |
70% |
70 punktów |
2. |
Odległość (O) |
30% |
30 punktów |
1) Sposób obliczenia kryterium ceny „C”;
Maksymalną ilość punktów otrzyma oferta o najniższej cenie (podana w ofercie kwota brutto za całość zamówienia), pozostałe proporcjonalnie mniej, obliczone według wzoru:
Cmin
C = --------- x 100 x 70%
CB
C – wartość punktowa ceny
Cmin – cena najniższa spośród wszystkich ofert
CB – cena badanej oferty
2) W przypadku kryterium „odległość” „O” (zamawiający sprawdzi odległość od swojej siedziby wg Map Google). Maksymalną ilość punktów otrzyma oferta z najbliższą lokalizacją, pozostałe proporcjonalnie mniej, obliczone według wzoru:
Odległość min
O = ---------------------------------------- x 100 x 30%
Odległość w ofercie badanej
- Zamawiający dokona wyboru oferty stanowiącej najkorzystniejszy bilans ww. kryteriów.
- Oferty należy składać w formie elektronicznej na adres:
magdalena.pudelko@amkl.edu.pl do dnia 13 listopada 2019 r. do godz. 15.00
- Wycenę w ofercie należy podać jako kwotę brutto za całość zamówienia
- Wykonawca poda również w ofercie cenę jednostkową brutto za obiad i jednostkową cenę brutto za kolację.
- Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany wynagrodzenia w przypadku zmiany ilości wydanych posiłków. W takim wypadku rozliczenie nastąpi na podstawie rzeczywiście wydanych posiłków po cenach jednostkowych podanych w ofercie.
- Forma udzielenia zamówienia: zlecenie.
Postępowanie o udzielenie niniejszego zamówienia prowadzone jest zgodnie z obowiązującym w Akademii Muzycznej im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu – Regulaminem udzielania zamówień publicznych o wartości nieprzekraczającej kwoty wskazanej w art. 4 ust. 8 oraz art. 4d ust. 1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2019 r. poz. 1843).